5.4.14

Sneaker Fever

La febre de l'street style ha fet que el que ELS i, sobretot, LES amants de la moda mai ens hauríem pogut imaginar hagi arribat per fi: després de la gran revolució de les ballarines, bailarinas, ballerinasflats o com vulgueu anomenar a aquest gran retorn del calçat còmode, afavoridor i urbà al qual, fins i tot els grans mestres dels talons i els stilettos, s'hi han rendit.

Uns dels més especials i estimats per a mi són els Rotapla Flat Glitter York Louboutin:


I els clàssics Manolos Hangisi Jeweled en  la seva versió flat:

Doncs ara, una altra revolució: les sneakers, vambes, esportives o com vulgueu referir-vos a la nova tendència de la moda. Fins i tot Chanel en la seva última desfilada a París en va presentar unes de ben originals (veure post de la Paris Fashion Week) amb les quals hem pogut veure aquests dies a la princesa Carolina de Mònaco després d'haver patit una lesió i en veure's privada de lluir els habituals talons va triar per exhibir en presència del seu creador, el gran Karl Lagerfield.


Si fins i tot tota una princesa es rendeix a les sneakers, com no ho hem de fer nosaltres! (sí, en el seu cas, per obligació, però no ens enganyem, a totes ens agrada anar còmodes! I si aquesta comoditat va acompanyada de tendència, a què estem esperant?!)

Jo us vull parlar de les sneakers que crec que des de fa ja un temps estan esdevenint tot un fenòmen trendy: les New Balance. En multitud de colors i models, per home, dona i, fins i tot, nens,  les hem vist als peus de les representants més fashionistes del panorama nacional: bloggers, celebrities, ...

Aquí us deixo algunes fotos lluint New Balance que la Sara Carbonero, la Paula Echevarría y la Blanca Suárez han penjat als seus respectius Blogs mostrant-nos els models i colors triats per elles:





Ja veieu, es poden combinar amb peces súper de tendència com una dessuadora i jeans per obtenir un look més informal (Sara Carbonero), amb una samarreta, pitillos negres i un abric estil boyfriend (Paula Echevarría) si el que busques és una imatge més elegant però amb un toc urbà o si el que vols és una imatge de tendència urbana total, combina-les (com la Blanca Suárez) amb uns pitillos amb dues voltes a la vora, una camisa per dins (els quadres continuen sent tendència i, si vols anar a l'última, corda tots els botons fins el coll) i completa el look amb una caçadora de cuir d'estil perfecto.

Alguns models de la nova col•lecció de New Balance: (per si decidiu de fer-vos amb un parell)




Petons!
xxx





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada