10.2.14

Scrapbooking i més...

Us vull ensenyar una altra de les meves passions: l'Scrapbooking. La meva botiga de referència és Cromatismes al barri de Gràcia.

http://www.cromatismes.com

 M'agrada molt perquè no només tenen tot el material que vulguis, sinó que també fan cursets. Un altre dia us parlaré de més espais. Avui us deixo lel resultat d'una de les sessions que vam compartir de la mà de la Mariona Cardona de Diari de Colors:

http://marionacardonabonet.blogspot.com.es/?m=1



Aquest Nadal, però, a Austràlia vaig descobrir la meva última obsessió: 

Kikki.k Stationery & Gifts 

http://www.kikki-k.com

Kikki.k és una botiga encantadora, llàstima que, tot i que la seva fundadora, la Kristina Karlsson (d'aquí el nom Kikki.k), és Sueca, la firma només té botigues a Singapur, Austràlia i Nova Zelanda. No obstant, la seva botiga on-line fa enviaments a tot el món. És un vici. Aquí us deixo una foto d'algunes de les meves compres australianes:


I no puc parlar d'scrapbooking sense esmentar dues de les meves webs de capçalera en impressió de fotos:

Una és ORIGRAMI, que, tot i que és una empresa de Sydney, la vaig descobrir des de Barcelona. És una joia de web: et registres amb el teu usuari d'Instagram i tens accés a les teves fotos per seleccionar fins a un màxim de 37 per imprimir en diferents formats i amb diferents "complements" (afegir un mapa del lloc on va ser presa la foto en cas que tingui localització, el nombre de Likes i els comentaris que la gent ha fet d'aquella foto, etc.). Per un mòdic preu d'uns 17€ al canvi i enviament gratuït a tot el món!! El packaging, a més, és molt original.
http://www.origrami.com



I l'atra és PAPER LOVER. 

http://www.paperlover.com

Una aplicació gratuïta per Iphone i molt aviat per Android que permet imprimir en un paper de qualitat i en un format molt ben trobat les teves fotos des del mòbil. A més, pots personalitzar el packaging, molt detallista, per cert, amb un missatge o dedicatòria.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada