10.2.14

Fabrics--Teles

M'encanten les teles. Només em falta més temps, més espai a casa i professionalitzar-me en això de la costura per a poder plasmar tot el que se m'acut amb tantes i tantes teles que m'encanten. 
Aquí us deixo un recull dels llocs físics i online on trobo les que més m'agraden:

I love fabrics. I just need more time and room at home and, obviously, achieving a professional status in the sewing world to be able to capture everything I can imagine on my mind with so many fabrics I love.
Here you have a review of the shops where I find the ones I like the most:

1. SCANDINAVIAN DESIGN CENTER

La meva perdició són les teles d'estampats nòrdics. I a SCANDINAVIAN DESIGN CENTER les tenen totes!!! Fins i tot, les famoses teles de Marimekko!!! Tota una perdició!



http://www.scandinaviandesigncenter.com/Products/eur1/Scandinavian_Fabrics

2. NUNOYA

La meva segona passió són les teles de disseny japonès, sobretot les de la marca Kokka. A Nunoya les trobareu (són els distribuïdors exclusius d'aquesta admiradíssima i lloada marca japonesa de teles a Espanya i Portugal). A més, tenen moltes més teles d'altres marques i orígens curosament seleccionades. Ens esperen en aquesta botiga del carrer de la Palla número 6 de Barcelona unes amabilíssimes dependentes.




http://nunoya.com/epages/ec2949.mobile/?ObjectPath=/Shops/ec2949


3. DAWANDA 

És un must dels amants del handmade i, en aquest cas, també dels de les teles. Aquí trobareu estils, preus i composicions de tota mena!!

Us deixo una foto d'una que vaig comprar per fer de fons del Photobooth del meu casament inspirat en una temàtica escolar-vintage. Simula una pissarra amb tot de missatges i pintades col•legials.



http://es.dawanda.com


4. JEANNE WEIS

Pels amants de les teles amb motius ètnics, teniu al carrer Raurich número 8 de Barcelona aquesta botiga especialitzada en teles i teixits africans. 



http://www.jeanneweis.com/es/index.php


4. TELARIA

I, per últim, un descobriment recent. Telaria ho vaig trobar per casualitat a través de les teles japoneses Kokka (que també podreu adquirir online en aquesta botiga), i, la veritat és que no m'ha decepcionat gens. Una petita botiga online que ofereix moltíssima varietat de productes del món de la costura, patrons, llibres i TELES, moltes i de molt maques!

Tela de cotó 100% orgànic Leaf stalks

http://www.telaria.es/es/

Fins aquí!

See you!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada