29.4.14

Hand Made Festival

Quines ganes que arribés divendres 25 d'abril!!! 3 dies de festa Handmade i Crafties per tot arreu!! El preu de l'entrada: 10€, o, amb sort, alguna invitació aconseguida a alguna botiga Bauhaus o a algun sorteig de Facebook d'alguna de les mil webs crafties que seguim o d'algun Blog.


L'esperit DIY impregnava l'ambient: creadors, botigues i expositors nacionals i internacionals de totes les modalitats del que tradicionalment s'ha conegut com a manualitats; tallers, masterclass, concerts, xerrades, mercats, àrees de treball, demostracions, etc.
(Facebook Hand Made Festival)

Àrea de costura, amb teles, fils i complements de tot tipus pels amants de les agulles.





Àrea d'scrapbooking pels inseparables del paper, les tintes i les washi tapes.



També hi havia una àrea dedicada als amants de la jardineria, de la reposteria (tot i que molt pobre pel meu gust), una wedding àrea que no vaig veure fins que em van informar que es tractava d'un parell d'stands que vam creuar-nos a l'entrada. També un parell d'expositors de joguines i complements infantils.

Potser aquest va ser el seu punt feble: algunes opinions que s'escoltaven eren que molts dels expositors ja hi eren al saló Creativa, una de les meques del DIY, i que d'aquest Handmade Festival s'esperava potser una mica més, per la volada que se li ha donat.

La valoració final, però, és positiva. Vam passar una molt bona estona, vam gaudir de botigues per algunes de les quals normalment hem de muntar una ruta per la ciutat per visitar-les juntes en pocs metres quadrats, com Cromatistes, Kutchikutchi, Club de l'agulla-Scrap, Trossets, Dawanda, Grap/pa Scrapbooking, Vicenç Piera, Blokum, Cute & Crafts, etc.

Ara, a gaudir de les compres fetes amb unes quantes hores d'entreteniment crafty amb els projectes que ja us aniré ensenyant.



XX


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada