12.3.14

Teixits. Camper-col•laboracions

La firma mallorquina Camper, reconeguda internacionalment i predilecta per molts dels turistes que en arribar al nostre país arrassen amb les característiques sabates quasi com a souvenir icònic, ha llençat dues col•laboracions estelars.

La primera amb la casa danesa creadora de fantàstics teixits Kvadrat i amb l'estudi de disseny Japonès Nendo:




La firma de teixits Kvadrat, però, no és la primera vegada que col•labora amb una marca de calçat. Mireu aquesta col•lecció per Vans que va veure la llum al setembre de 2013 i que segur us encantarà ;)



I la segona és amb una altra firma emblemàtica de casa nostra i internacionalment idolatrada per celebrities de la talla de Kate Moss, Sarah Jessica Parker ...: Pretty Ballerinas

No deixeu perdre l'oportunitat de fer-vos amb alguna d'aquestes peces de col•leccionista made in casa nostra! I, si de retruc, voleu fer una ullada al web de Kvadrat ( http://kvadrat.dk ) trobareu teixits increibles per cortines, coixins, catifes ... Com aquests:

Dissenyats per Cristian Zuzunaga

I aquests de Graphic Thought Facility

I aquestes peces meravelloses amb missatge d'optimisme de Joquer (especialistes -també de casa nostra!- en sofàs i de gran renom internacional per la seva qualitat i disseny) amb la col•laboració de Kvadrat i d'una altra de les grans dels teixits Fanny Aronsen, marca holandesa de luxe contemporània especialitzada en teixits de qualitat per a interiors moderns:



Memento Vivere - Recorda't de Viure


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada