9.2.14

Comencem!! NYFW i 080 Bcn Fashion Week

És difícil decidir-se per quina serà la primera entrada del blog, tant de temps esperant aquest moment fa que hagi acumulat massa coses que vull ensenyar i explicar en una llista immensa a les meves notes de l'Iphone... Però aquest matí, mentre feia el ronso al llit esperant que el meu maridet acabat d'estrenar (també tinc entrada pendent apuntada sobre casaments) arribés del seu entrenament per la marató de Barcelona (entrada sobre running també pendent), he tingut la brillant idea de posar el hashtag #NYFW14  a Instagram i Twitter per veure què se'n coïa. I... wow!! quantes coses!!

La New York Fashion Week d'aquest any va començar dijous, 6 de febrer i tindrà la seva clausura una setmana després, dijous, 13 de febrer. Presenta la col·lecció AW14, és a dir el que portarem la temporada tardor-hivern d'aquest any 2014.
Hi desfilen grans dissenyadors i marques com ara:
BCBGMAXAZRIA, DESIGUAL, ZIMMERMANN,  PEDRO DEL HIERRO MADRID, LACOSTE, HERVÉ LÉGER BY MAX AZRIA, ALEXANDER WANG, DKNY,  CUSTO BARCELONA, DIANE VON FURSTENBERG, CAROLINA HERRERA, TOMMY HILFIGER, REEM ACRA, TORY BURCH, DIESEL BLACK GOLD, JENNY PACKHAM, MM6 Maison Martin Margiela, MICHAEL KORS, BOSS, RALPH LAUREN, VICTORIABECKHAM...

Podeu seguir les desfilades en directe i recuperar les que us hàgiu perdut en aquest enllaç:

http://newyorkfashionweeklive.com/live

Aquí us deixo algunes fotos dels estils que, de moment, hem pogut veure a l'Instagram de la NYFW:

(de @fashionweekonline):

 Lacoste




Desigual


Alexander Wang


I un enllaç a l'Instagram de Victoria Beckham perquè veieu la original invitació que la polifacètica dissenyadora ha enviat a alguns escollits per assistir a la seva desfilada d'enguany: http://instagram.com/p/kLC-92liGD/

Encara és molt d'hora per a fer un balanç sobre la NYFW, així que més sobre la NYFW properament.

I, salvant les distàncies, aquest any, a Barcelona, també hem pogut gaudir d'un gran espectacle de desfilades amb la 080 Barcelona Fashion Week; no només per la categoria dels dissenyador i de les marques que hi van desfilar, sinó pel meravellós i encertat espai triat per exposar els dissenys que lluïrem la propera tardor. Que maco que és el Born Centre Cultural!!!
Vaig tenir la sort de gaudir d'alguna d'aquestes desfilades. La meva preferida, la de Sita Murt, un estil que m'agrada molt. Aquí us deixo, també, algunes fotos de la desfilada:








                                   
   
                                   

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada